Schedule

Regular Bell Schedule

7:50                                Teachers Report

7:55                                Students enter the building (go cafe/gym)

8:07                                 Move to 1st Period

8:13 – 9:05                      1st period & Announcements (52 min)

9:09 – 9:59                      2nd period (50 min)

10:03 – 10:53                  3rd period (50 min)

10:53 – 12:13                  4th period & lunches

          10:53 – 11:17             1st lunch (24 min)

          11:21 – 11:45              2nd lunch (24 min)

          11:49 – 12:13              3rd lunch (24 min)

12:17 – 1:07                     5th period (50 min)

1:11 – 2:01                       6th period (50 min)

2:05 – 2:55                       7th period (50 min)

 

Club Day Bell Schedule

2nd Tuesday & the following Thursday

7:50                            Teachers Report

7:55                            Students enter the building (go to cafe/ gym)

8:07                            Move to 1st Period

8:13 – 9:00                 1st period & Announcements (47 min)

9:04 – 9:49                 2nd period (45 min)

9:53 – 10:38               3rd period (45 min)

10:38 – 11:58             4th period & lunches

          10:38 – 11:02        1st lunch (24 min)

          11:06 – 11:30        2nd lunch (24 min)

          11:34 – 11:58        3rd lunch (24 min)

12:02 – 12:47             5th period (45 min)

12:47 – 1:17              Club Time (30 min)

1:21 – 2:06                6th period (45 min)

2:10 – 2:55                7th period (45 min)

 

Extended Homeroom Bell Schedule

1st Week

7:50                           Teachers Report
7:55                           Students enter the building (go to cafe/gym)

8:07                           Move to 1st Period

8:13 – 8:47                Homeroom and announcements (34 min)

8:51 – 9:36                1st period (45 min)

9:40 – 10:25              2nd period (45 min)

10:29 – 11:14            3rd period (45 min)

11:18– 12:32             4th period and lunches

          11:14 – 11:36       1st lunch (22 min)

          11:40 – 12:02       2nd lunch (22 min)

          12:06 – 12:28       3rd lunch (22 min)

12:32 – 1:17              5th period (45 min)

1:21 – 2:06                6th period (45 min)

2:10 – 2:55                7th period (45 min)

 
Extended Homeroom Bell Schedule

2nd  Week

7:50                           Teachers Report

7:55                           Students enter the building (go to cafe/gym)

8:07                           Move to 1st Period

8:13 – 8:27                Homeroom & announcements (14 min)

8:31 – 9:19                1st period (48 min)

9:23 – 10:11               2nd period (48 min)

10:14 – 11:02             3rd period (48 min)

11:02– 12:19              4th period & lunches

          11:02 – 11:25         1st lunch (23 min)

          11:29 – 11:52         2nd lunch (23 min)

          11:56 – 12:19         3rd lunch (23 min)

12:23 – 1:11                5th period (48 min)

1:15 – 2:03                  6th period (48 min)

2:07 – 2:55                  7th period (48 min)

 

12:30 Early Dismissal Bell Schedule

7:50                             Teachers Report

7:55                             Students enter the building (go to cafe/gym)

8:07                             Move to 1st Period

8:12 – 8:38                  1st period & announcements (26 min)

8:42 – 9:08                  2nd period (26 min)

9:12 – 9:38                  3rd period (26 min)

9:42 – 10:08                5th Period (26 Min)                 

10:12– 11:30               4th period & lunches

          10:08 – 10:32         1st lunch (24 min)

          10:36 – 11:02          2nd lunch (24 min)

          11:06 – 11:30          3rd lunch (2 min)

11:34 – 12:00               6th period (26 min)

12:04 – 12:30               7th period (26 min)

 

 Morning Assembly Bell Schedule

7:50                             Teachers Report

7:55                             Students enter the building (go to cafe/gym)

8:07                             Move to 1st Period

8:12 – 8:46                  1st period & announcements (34 min)

8:50 – 9:23                  2nd period (33 min)

9:27 – 10:00                3rd period (33 min)

10:00 – 11:00              Assembly (Sit with 3rd Period class)

11:04– 12:20               4th period & lunches

          11:00 – 11:24          1st lunch (24 min)

          11:28 – 11:52          2nd lunch (24 min)

          11:56 – 12:20          3rd lunch (24 min)

12:24 – 1:11                 5th period (47 min)

1:15 – 2:03                   6th period (48 min)

2:07 – 2:55                   7th period (48 min)